BOILING FROG: het verhaal

Bestel

Boiling Frog gaat over de verwoestende kracht van de economie en de verslavende onvrede die die bij ons aanwakkert. Over de familie Van den Bosch die al 200 jaar in de keramiek zit. Over de tuinman, en het keukenmeisje met een vreselijk geheim. Ploeterende mensen met dichtgesnoerde kelen die vat proberen te krijgen op onze samenleving en deze tijdsgeest. Een tragikomisch stuk over het concept taal, over De Verlichting, over misvormde familiebanden en over waarom een kikker, in langzaam opkokend water, verstijft en niet van zijn plek komt.

We hebben de kerk met zijn onhoudbare dogma’s en zijn dubbelzinnigheden op een gegeven moment de rug toegekeerd zonder die te vervangen. Daardoor is er een vacuüm ontstaan. Een vacuüm vult zich altijd spontaan met wat er voor handen is. Dat is in het geval van de westerse wereld de vrije markt met zijn wetenschappelijk beheersbare (denken wij) wetmatigheden. Als we vroeger gelukkig probeerden te worden door ons tot God te keren, proberen we dat nu te doen door te consumeren en/of steeds hogere winsten te maken. Het wordt tijd dat we ook dat model de rug toekeren en een hogere macht terug in huis halen.

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 april om 20 uur (stipt!) kan je komen kijken naar het resultaat en de acteurs hopen dat je er plezier aan mag beleven.

Tickets kan je hier bestellen of bij Mimi’s Optiek, Gemeenteplein 29, of bij de dienst Cultuur en Toerisme in GC Felix Sohie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s