Tickets – De Vrek

De online ticketverkoop is afgesloten. Vrijdag is uitverkocht. Voor tickets voor zaterdag kan je nog terecht bij  Mimi’s Optiek (Gemeenteplein 29) en aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39).

Een fanatieke groep jonge acteurs en actrices, een welklinkend kinderkoor en nog andere muzikale en theatrale verrassingen leiden je doorheen een moderne bewerking van de klassieker ‘De vrek’ van Molière. Het publiek mag een kijkje nemen achter de schermen van de 17de – eeuwse Franse bourgeoisie en hun problematieken, maar tegelijk blijven we ook kijken naar de mens en de wereld van nu en de verwoestende gevolgen van gierigheid in onze wereld.

Een geestige en sfeervolle voorstelling waarin rasecht Hoeilaarts talent zijn kunnen zal tonen.

Speeldata: vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 om 20 uur in GC Felix Sohie.

Regie: Wouter Vanderstraeten

Acteurs: Ana-Louisa Kunnen, Ben Blondeel, Birte Vandervoort, Bram Verhaeghe, Cate Battheu, Floor Vanderhoeven, Kaat Verhaeghe, Kato Guns, Kobe Charlier, Kobe Vandervelde, Laura Stordeur, Lena Kegels, Mats Van der Elst, Noa Forton, Nora Van der Elst, Ruth De Ceulaer, Wies Joly, Wietse Laureys

Tickets kan je kopen via deze website, bij  Mimi’s Optiek (Gemeenteplein 29) en aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39).

De winst van deze voorstelling wordt geschonken aan een goed doel.

AFFICHE DE VREK 090817.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s