Rare Tovenaar – terugblik

Enthousiaste jongeren, een knap verhaal, twee mooi gevulde zalen, veel lovende woorden. Onze jeugd bracht weer een knappe productie. Dankjewel regisseur Tom Dekock om al dit jong talent tot zijn recht te laten komen.

Natuurlijk ook een grote dank aan het hele team dat zich onder leiding van onze duizendpoot-voorzitter, Kim Vanderstraeten, achter deze productie heeft geschaard. We hopen iedereen terug te zien op onze jaarlijkse “Dankjewel-barbecue”.

Dit was de laatste productie van dit seizoen, maar we hopen iedereen graag terug te zien volgend seizoen, want dan hebben we weer vier schitterende producties voor jullie in petto. EN dan blaast Reintje 30 kaarsjes uit. Wij vieren dit graag samen met iedereen. Tot dan!

Hieronder een korte terugblik op de Rare Tovenaar:

Foto’s

Recensies

(foto: hoeilander.be)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s