Tickets – Rare Tovenaar

De online verkoop is afgesloten. Er zijn nog tickets te koop bij Mimi’s Optiek en aan de kassa.

________________________________

Tickets kan je online, bij  Mimi’s Optiek en aan de balie van het GC Felix Sohie kopen.

  • Als je problemen hebt met de online bestelling, contacteer ons via info@reintje.be.
  • Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa.
  • Wie Hoeilaartse cultuurwaardebons heeft, betaalt de volledige prijs en krijgt het verschil aan de kassa terugbetaald.
  • Wie een abonnement 1,2,3 … Hoeilaart neemt, betaalt maar 6,50 euro.

________________________________

21 en 22 april 2017 zijn data die je nu al best in het rood in je agenda noteert. De jeugdafdeling van Reintje brengt dan namelijk ‘Rare Tovenaar’, een bewerking van het bekende ‘The Wizard of Oz’ (1900) van Frank Baum. Door een verschrikkelijke tornado worden Dorothy en haar hondje Toto, samen met hun huis, meegezogen en gedropt in het vreemde land van Oz. Daar raken ze meteen bevriend met een vogelverschrikker op zoek naar hersens, een blikken man op zoek naar een hart en een laffe leeuw op zoek naar moed. Ze hopen dat de grote en machtige Oz hen dit kan bieden, maar dat blijkt maar een rare tovenaar te zijn. Ondertussen moeten ze ook nog eens zien af te rekenen met de Slechte Heks.

De samenwerking tussen de acteurs van Reintje en de danseressen van Deadline Dance zorgt voor een multimediaal spektakel waarbij je van je stoel zal worden geblazen door prachtig toneelspel, live muziek en dans. In totaal zullen er zo’n 40 getalenteerde jongeren uit de Druivenstreek op de planken van het GC Felix Sohie te bewonderen zijn.

Regie: Tom Dekock (Reintje)

Choreografie: Simon Charlier (Deadline Dance)

Zang en muziek: Sara Mélon en Imane Mesbahi

Acteurs: Ben Blondeel, Cate Battheu, Kobe Charlier, Noa Forton, Kato Guns, Wies Joly, Lena Kegels, Ana-Louisa Kunnen, Wietse Laureys, Morgane Parmentier, Emma Roussev, Martha Sterckx, Laura Stordeur, Britt Terlaeken, Mats Van der Elst, Nora Van der Elst, Sara Vanderoy, Kobe Vandervelde, Birte Vandervoort, Bram Verhaeghe en Kaat Verhaeghe.

rare-tovenaar071116

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s