Het turbulente liefdesleven van de cactus!

Na enkele jaren van theaterstilte, is het ook voor de jongste groep van toneelgroep Reintje weer bijna zo ver! Een zo goed als nieuwe groep enthousiaste jongeren brengt weer toneel op de planken.

In “Het turbulente liefdesleven van de cactus”, gaat tovenaar en oerslechterik Aldazijn op zoek naar een manier om de troon van koning Baldazuur in te palmen. Zo toverde hij kroonprins en enig kind Karmeliet om tot cactus. De trollen, die ten dienste staan van de boosaardige Aldazijn, komen dat nieuws maar al te graag overbrengen op het kasteel van het koninkrijk Knokkendoria.
De hofnar, een levende fles ketchup, probeert samen met 3 kabouters een plan te smeden om Aldazijn te beletten de scepter van de koning te bemachtigen.

En, hoe zit het met de liefde? Kan Pizzarella, het arme herderinnetje, het hart van haar prins alsnog veroveren? En wat te denken van koningin Trutteria? Gaat ze door een moeilijke periode of speelt er iets anders?
Komt ook in dit sprookje alles goed en leeft iedereen nog lang en gelukkig? Het kan alle kanten uit in deze nieuwste productie van Reintje Jeugd.

Voorstellingen op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s