Midzomernachtsdroom – MZN8

ticketpagina

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Reintje, maakt regisseur Peter Decoodt zijn versie van Shakespeares klassieker Midzomernachtsdroom. Het wordt een sprankelende  versie van deze komedie over de strijd tussen man en vrouw, in tijden waarin zelfs geliefden met minimale inspanningen een maximaal rendement willen behalen. Het gaat over ogenschijnlijke liefde, over eeuwigheid en het tijdelijke, het verschil van dag en nacht en over werkelijkheid en droom.

Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 april 2018 om 20 uur in GC Felix Sohie.

Acteurs: Lien Bervoets, Lien Vanden Heuvel, Patrick Charlier, Mats Van der Elst, Noa Forton, Vincent Van Zuijlen, Maut Schoofs, Zelda Stevens, Jonathan Van Haudenhuyse, Liesbeth Vanderlinden, Lars Van der Elst, Elke Bockstal, Kaat Monsaert, Sara Vanderoy, Hannah Heyn, Wietse Laureys, Hilde Delplancke, Kim Vanderstraeten, Eliane Coremans, Vic Claes, Annie Stouffs, Paula Muyldermans

Tickets kan je kopen via deze website, bij  Mimi’s Optiek en aan de balie van het GC Felix Sohie.

De winst van deze voorstelling wordt geschonken aan een goed doel.

 

20180327_215759.jpg

MZN8 Reintje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s