De Serristen 2

ticketpagina

Op 16, 17 en 18 februari 2017, telkens om 20 uur, brengt Reintje het vervolg van “De Serristen” in het gemeenschapscentrum Felix Sohie.

Dat er niet veel serristen meer rondlopen in Hoeilaart is geen geheim.
Hoe is het zover gekomen? Hoe hebben de serristen dit zelf  beleefd?

Hierover en over nog veel meer gaat het stuk “De Serristen 2”. Voor wie vertrouwd is met de serristenstiel zullen veel situaties herkenbaar zijn. Voor wie er niet mee vertrouwd is, is het een uitgelezen kans om kennis te maken met de leefwereld van de serristen.

Het toneelstuk gaat echter ook over de menselijke kant van het ouder worden. De problemen die men dan tegenkomt, serrist of geen serrist.

In 2000 en 2007 kon je al genieten van “De Serristen”. In dit nieuwe stuk kom je hoofdzakelijk dezelfde personages tegen, gespeeld door dezelfde acteurs.

Het is niet nodig om het eerste stuk gezien te hebben om het vervolg te kunnen begrijpen. “De Serristen 2” is een verhaal dat op zichzelf staat. Een verhaal met een lach en een traan en uiteraard gespeeld in het Hoeilaarts dialect. Echt Hoeilaarts volkstheater.

Dit stuk werd geschreven door Alain Borreman en de acteurs zijn Paul Vandenput, Annemie Kerckhove, Michel Joly, Patrick Charlier, Monique Deraedt, Vic Claes en Sofie Stroobants.

Tickets kan je online, bij  Mimi’s Optiek (Gemeenteplein 29) en aan de balie van het GC Felix Sohie (Gemeenteplein 39) kopen.

affiche-serristen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s