Tickets The Broken Circle Breakdown

De voorstelling vanavond is compleet uitverkocht.

Tickets kan je online, bij  Mimi’s Optiek en aan de balie van het GC Felix Sohie kopen.

  • Als je problemen hebt met de online bestelling, contacteer ons via info@reintje.be.
  • Tickets kosten 8 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa.
  • Wie Hoeilaartse cultuurwaardebons heeft, betaalt de volledige prijs en krijgt het verschil aan de kassa terugbetaald.
  • Wie een abonnement 1,2,3 … Hoeilaart neemt, betaalt maar 7,50 euro.

________________________________

Veel mensen zagen de film, en de muziek speelde op alle radiostations. Iedereen hoorde wel eens over het verhaal van Elise en Didier, een koppel wiens genen helemaal doordrongen zijn van country, en die samen een prachtig dochtertje hadden.

Vòòr de film werd dit verhaal in het theater verteld. Deze twee ruwe, bevlogen, gepassioneerde personages werden eerst op de planken gemaakt en gespeeld. Bij het lezen – of horen – van de theatertekst komen ook andere accenten naar boven. Daardoor zit je, terwijl er wat meer tegen heilige huisjes wordt geschopt, eens zo kort op de huid van twee mensen in al hun onvolmaakte pracht.

Een voorstelling die je niet onberoerd zal laten en nog lang zal nazinderen.

Op 8, 9 en 10 december 2016, telkens om 20 uur, presenteren wij jullie met veel trots: ‘The Broken Circle Breakdown’ van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels. Plaats van het gebeuren: het GC Felix Sohie in Hoeilaart.

Elke Van den Wijngaert en Wouter Vanderstraeten kruipen in de huid van Elise en Didier of Alabama en Monroe. De live muziek is voor rekening van Winston Wutu (Mathias Buyle, Wouter Hindrikx, Koen Van Raemdonck, Dries Tastenhoye) en Ineke Van Obbergen. De regie is in handen van Yoeri Lewijze.

bcb-affiche-hres1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s