BLACK BOX

Bestel

Hallo? Hallo?
Stop! Niet bewegen! Ze kunnen ons zien.
Wat is dit?
Ik weet het niet.
Waar zijn we?
Hallo. Wat is dit?
Het is in orde, ok!
Help, Help!
Kalmeer nu gewoon.
Waar zijt ge?
Nee… Is ze dood?


Op 20, 21 en 22 oktober 2016, telkens om 20 uur, presenteert toneelgroep REINTJE haar nieuwste kind te Hoeilaart in het GC Felix Sohie. Wil jij graag het vervolg van BLACK BOX weten? Kom dan zeker kijken! Joris Dergez en Timo Fannoy nemen ook deze keer de regie op zich.

Tickets kan je online, bij  Mimi’s Optiek en aan de balie van het GC Felix Sohie kopen.

Acteurs: Laura Baas, Lauri Bauduin, Lien Bervoets, Elke Bockstal, Pieter Caluwaerts, Kristel Cobbaert, Françoise Collard, Eliane Coremans, Hilde Delplancke, Femke De Rudder, Leen De Rudder, Audrey Deumer, Stéphanie de Wilde, Elias Jacobs, Lena Kegels, Jonas Koto Ngbabo, Laura Kunnen, Emil Leysen, Paula Muyldermans, Jari Nevens, Karen Op ’t Eynde, Natascha Pierlé, Pieter Rowies, Maut Schoofs, Tuur Schoofs, Zelda Stevens, Kenneth Terlaeken, Els Travers, Lien Van Den Heuvel, Mats Van der Elst, Liesbeth Vanderlinden, Kim Vanderstraeten, Monique Van Elslander, Aurélie Vanstallen, Sophie Vanstallen, Valérie Vanstallen, Vincent Van Zuijlen, Theo Wery

img_3295

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s