BOILING FROG

Bestel

Donderdag 21 april, vrijdag 22 april en zaterdag 23 april 2016, speelt Reintje Boiling Frog van Peter De Graef in een regie van Jan Vanderstraeten. De voorstellingen gaan telkens door om 20 uur in GC Felix Sohie (Hoeilaart).

Het verhaal speelt zich af tijdens het jaar 2019 in Hoeilaart. ‘Boiling Frog’ gaat over de verwoestende kracht van de economie en de verslavende onvrede die dat bij ons aanwakkert. Over de familie Van den Bosch die al 264 jaar in de keramiek zit. Over de tuinman, en het keukenmeisje met een vreselijk geheim. Ploeterende mensen met dichtgesnoerde kelen die vat proberen te krijgen op onze samenleving en deze tijdsgeest. Een tragikomisch stuk over het concept taal, over De Verlichting, over misvormde familiebanden en over waarom een kikker, in langzaam opkokend water, verstijft en niet van zijn plek komt.

Acteurs: Hilde Delplancke, Aurélie Vanstallen, Paula Muyldermans, Vic Claes, Wim Nevens en Patrick Charlier.

Tickets kan je online, bij  Mimi’s Optiek en op de Dienst Cultuur en Toerisme kopen.

Affiche BOILING FROG 051115

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s