INFINITE

Een groep jongeren op zoek naar hun identiteit. Zoals verwacht, loopt dit niet zonder slag of stoot. Protest, getier, geroep,… Zelfs de melk moet eraan geloven. Twee werelden. Die van de andere, die van ons.

Je kan komen genieten van INFINITE op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari om 20 uur in GC Felix Sohie (Hoeilaart).

12- tot 18-jarigen hebben dit stuk zelf gecreëerd vanuit improvisatie, onder leiding van regisseur Gust Pee. Een klassiek toneelstuk krijg je deze keer dus niet te zien. Verwacht je maar aan iets totaal anders.

Onze jonge spelers zijn Kobe Charlier, Fien Guns, Kato Guns, Wies Joly, Lena Kegels, Ana-Louisa Kunnen, Wietse Laureys, Arne Nevens, Jari Nevens, Emma Roussev, Maut Schoofs, Zelda Stevens, Mats Van der Elst, Floor Vanderhoeven, Freya Vanderoy en Kobe Vandervelde.

Tickets in voorverkoop (7 euro) kan je hier online bestellen. Je kan ook terecht bij Mimi’s Optiek of op de Dienst Cultuur en Toerisme.

Infinite.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s