Tickets vliegen de deur uit

Je suce comme un aspirateur.

Ok, ma dan wel 50 extra.

Gij zijt vies gewoon.

T’es fou ou quoi?

Dat is wel echt groot.

Degoutant.

Heer, geef mij de kracht om morgen weer op te staan. Om mij te verzetten tegen al die gruwel die zich hier in ons midden dagelijks herhaalt.

TOUTVABIEN, de nieuwe toneelproductie die Timo Fannoy en Joris Dergez samen met de (jong)volwassenen van Reintje op poten zetten, nadert stilaan haar première.

Het stuk neemt ons voornamelijk mee naar de Brusselse hoerenbuurt en gunt ons een kijkje in het leven van Emma. Geweld en perversie doorkruisen voortdurend haar leven en het gevolg is dan ook dat ze volledig ontspoort…

De cast (Liesbeth Vanderlinden, Tine Bergiers, Bram Coppens, Pieter Rowies, Natascha Pierlé, Laura Kunnen, Sara Glorieux, Jonathan Van Haudenhuyse, Thierry Hubert, Aurélie Vanstallen en Leen De Rudder) en de regisseurs verwelkomen jullie graag in GC Felix Sohie op 22, 23 en 24 oktober 2015, telkens om 20 uur.

De tickets vliegen de deur uit. Vooral voor vrijdag en zaterdag zijn de plaatsen beperkt. Dus wacht niet te lang met bestellen. Voor tickets kan je terecht op tickets.reintje.be of bij Mimi’s Optiek.

Opgelet, het stuk is enkel voor 16+!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s